søndag 15. juni 2008

Et lite (?) litt-om-alt-innlegg:)

Først av alt: Tusen, tusen takk for alle de hyggelige hilsenene jeg fikk på bursdagen min! Dere er så gode!!:) Og tusen takk til Elisabeth og Anita som sendte meg de nydeligste kort i posten!

Det skjer så mye for tiden at jeg føler jeg aldri har tid til å oppdatere her. Hver dag bare fyker forbi med et eller annet jeg må gjøre eller skulle ha gjort. Nå i helga har vi vært en snartur i Bergen og kjøpt ny seng til Emilie, ny bilstol og ei etterlengta bokhylle til stua. Vi holder på med skikkelig opprydding i hele leiligheten, ting skal kastet, pusses opp og ryddes skikkelig - men det tar tid.. føles som et evighetsprosjekt.... Blir forhåpentligvis veldig bra når vi blir ferdige:) Det jeg gleder meg aller mest til er når vi er ferdige med denne evindelige ryddingen og kan starte på maling og pynting av Emilie sitt rom!

Må ikke glemme at jeg holdt mitt første kurs på torsdag! Det var utrolig gøy, og ikke minst kjekt å få treffe de supre damene som var med:) Irene/Gladie og Eli Kristin har bilder fra kvelden i bloggene sine, hvis dere vil se. Det var kjempemoro å treffe folk som driver med det jeg gjør, og det fristet til gjentakelse, damer;)

Som dere sikkert skjønner så har jeg ikke hatt noe særlig tid til scrapping eller kortlaging. Halve scrappeutstyret mitt har kommet seg inn i stua til sitt nye "hjem" og den andre halvparten er fortsatt her ute på scrappe-/datarommet (som snart ikke kan kalles det lenger, men barnerom:)). Lite praktisk... Men her er i alle fall en layout jeg har laga til Scrappemanias ScRapp#1:

Den er liftet fra mo9cas nyyydelige layout. Den kan du se i Scrappemania-bloggen og så må du lifte den du også, så du kan være med i trekningen av den råkule premien fra Papirdesign!:) Det jeg har liftet er mo9cas herlige oppsett og den nydelige detaljen i den revne tag'en, men det var vel ganske lett å se.

Nå kommer jeg ikke på hva mer det var jeg skulle skrive, så da bare går jeg rett og legger meg!
(..sa noen stressa??;)

4 kommentarer:

Kristina sa...

Nydelig layout du laget!! =)

Høres ut som dere har veldig hektiske tider, og jeg kjenner jeg bare blir stressa selv av å lese her. Gulp!! Har nemlig planer vi også nå i sommer, har bare ikke kommet i gang enda...

Eli Kristin sa...

Jøss, dere har hektiske tider skjønner jeg. Og du som var så rolig og grei med oss på kurset ;) Ikke lett å bo midt opp i alt når alt skal ordnes, men det går seg til - omsider. Lykke til med oppussingen Anita!

Tusen takk for kjempekjekk kurskveld med deg også - fikk virkelig ny giv og distress skal læres. Venter på bestilling av flere farger nå, hi-hi.

Suuuuper LO av go'jenta, så skjønn atte. Syns den var kjempestilig - og vi har en liten dramatiker i hjemmet vi også, herlig!

Og til slutt - du er blitt utfordret... når du har tid og anledning!

Gladie sa...

Hei, takk for sist, det var kjempekjekt :)

Har fått mail fra enda ei Florødame som er interessert i hobbyen vår, og som ønsker en innføring i stammespråket og sånn. Så torsdag 26/6 kl 19 tar vi et lite treff hjemme hos meg. Du er hjertelig velkommen hvis du har lyst/anledning! Sender deg en PM på Papirgleder.

Knallflott LO du har laga her! :)

lillesmor sa...

Heisann
Har forsøkt få tak i deg på pm på scrapping.no, og jeg vet to andre som også forsøker å få tak i deg. Skjønner på det siste innlegget ditt her at du er mye opptatt om dagen, men det hadde vært fint om du kan gå inn i innboksen din på scrapping.no og svare oss.

Flott lo forresten;-)