mandag 15. juni 2009

Du er så flink

En skikkelig sommerlig og blomstrende layout fra meg:)

Denne er til Scrapping the music sin sang #12, "Flink" av DeLillos.


Her har jeg lagd bakgrunnen selv, med glimmer mist (pink bubblegum og glacier) på hvit bazzill. Har brukt gammel bokside, Melissa Frances rubons, massevis av blomster fra Prima, Papirloftet og nille. Masse gamle blonder (fra Kristine, igjen;)), og en grønn en fra Prima. Thickers, JB klistrebokstaver, og sommerfuglstempel.

For å lage balanse på lo'en, siden det er mye blomster og blonder nederst, knytta jeg en hamp tråd over lo'en øverst, og stifta den fast på ene sida. Syns det ble ganske tøft:) Jeg har skrevet journalingen under blondene, så hvis man løfter på de kan den leses. Har skrevet litt om at E snart er to år og alt det hun kan og er flink til:)

Håper alle får en fin uke!

6 kommentarer:

Monica sa...

For noen herlige bilder! Kjempesøt LO, lekkert pyntet!

Takk for at du deltar! :)

Vibeke sa...

Skikkelig lekker LO!!:) Nydelig pyntet- og jenta di er så skjønn:)

Kim Piggott sa...

Wowzers this is so stunningly beautiful!
hugs
kim x

Lena Katrine sa...

Hei! Her var det jo to flotte LO'er og et nydelig kort, siden sist jeg kikket innom! Flotte farger og masse nydelige detaljer!

ha en super dag! Go'klem

Riet sa...

What beautiful Neeta,l love the papers and colours.
So gorgeous details.

Hugs Riet.x

Ellen Karin sa...

Å ja, her oser det jo virkelig av sommer. Og den bakgrunnen din med glimmermist ble helt nydelig. Har ikke prøvd å lage bakgrunn med glimmer selv ennå, men ser jo nå at det absolutt er verdt et forsøk. Nydelige bilder og flotte farger du har valgt.