onsdag 31. desember 2008

10 favoritter 2008

Hilde (Stempelgal) utfordrer oss til å velge ti av våre egne kreative saker og legge ut på bloggen. Hun har lagt ut sine egen ti favoritter her. Jeg synes dette var en veldig fin ting, utrolig kjekt å sitte og bla gjennom saker man har laget et helt år. Og utrolig vanskelig å velge hvilke man liker best egentlig.. Men her er mine ti favoritter fra 2008:

Here are my own top ten favorites from what I created in 2008:

Denne layouten lagde jeg i januar. Emilie er ti måneder på dette bildet, og jeg er veldig glad i både det og lo'en. Når jeg skulle lage den satt jeg og så på bildet og tenkte hvor fort tiden gikk, så plutselig en baby vokser opp. Og derav tittelen: "Du får aldri tilbake øyeblikket"...

Denne lagder jeg for ikke så veldig lenge siden, legg merke til at arket er det samme som på forrige layout:) Dette er definitivt mitt favorittark!!:) Her prøvde jeg meg på Ingvild Bolme sin rive, sverte og pusse kanter-teknikk. Jeg liker lag på lag effekten her sammen med det vakre bildet.
Dette kortet ga jeg til jul til en utrolig flott dame, som jeg er veldig glad for å ha blitt kjent med, nemlig Linda på Papirgleder. Jeg synes kortet er varmt og koselig.

Denne layouten er egentlig ikke typisk meg. Den er litt annerledes enn det jeg vanligvis lager, kanskje derfor jeg liker den så godt?? Den er i hvert fall inspirert av Marianne Hope, faktisk også laget til en utfordring hun hadde hos oss på Scrappemania.
Denne er jeg veldig glad i! Fargene og teksten liker jeg godt, og arket er jo helt nydelig. Litt kjedelig å si det hver gang, men dette bildet er jo så nydelig..faktisk er alle layoutene her med mine favorittbilder av Emilie i 2008 tror jeg.

Dette kortet lagde jeg til babyen til en venninne av meg.Malingen er liftet fra SaSsa og jeg tror det er derfor jeg er så fornøyd med det *Fnis* Men jeg liker også stempelet og fargene her veldig godt. Faktisk et av mine favorittstempler fra i år!
Og så dette. Synes stempelet er så flott.. familien min er veldig viktig for meg!

Vi har flere babyer her i huset. Blant annet denne slakke dovenpeisen av en pusekatt ved navn Baileys.. Han og Emilie er etterhvert blitt ganske gode venner og hans favorittsted å sove er i kosekroken hennes, oppå hennes leketeppe, gjerne mens hun leker ved siden av. En ordentlig kosepus, og dette herlige bildet måtte bare scrappes.

Dette er egentlig et veldig enkelt julekort, men jeg liker det kjempegodt.

Her digger jeg fargene. Og det skjønne nyvåkna fjeset med stooore øyne:) Jeg mener denne er laget til en skissekonk på Minneriket, skissen laget av Hilde/Stempelgal.

Det var mine ti favoritter fra i år! Håper flere blir med på dette, Hilde deler også ut en blog candy til en heldig vinner så det er bare å hive seg med!

Jeg vil ellers ønske alle et RIKTIG GODT NYTT ÅR siden vi nå nettopp gikk inn i årets siste dag. Vil også takke for all inspirasjon dere flotte mennesker deler her i bloggeverden. Og ikke minst takke for alle nydelige kommentarer dere legger igjen på bloggen min. Måtte det nye året bringe lassevis med kreativitet til dere alle!!:)

I wish you all a HAPPY NEW YEAR as we have entered the last day of 2008. I also want to thank you for all the inspiration you have given me this year, and for all the lovely comments you give me. May the new year be filled with creativity and good things for all of you!!:)

9 kommentarer:

Gladie sa...

For en fantastisk rekke med vakre LOer og kort - super måte å avslutte året :) Godt nyttår :)

Torill sa...

Her var det jammen mye lekkert!! Topp top10:-)
Godt nytt år!!

Camilla sa...

Åhh Anita!
tack för detta härliga 2008.
Ett makalöst härligt LO och kort år du haft.
Mycket vackert och jag blir så glad över att kommat till dig.
Tack för all tid du ger oss med sukkersött;)
Gott nytt år till dig och tack för all insperation.
Kram Camilla

Kathy sa...

These are all so beautiful!! It would be hard for me to pick 10 of yours because I think everything you create is awesome!!
Best wishes for a happy and healthy New Year!!
:)Kathy

Anne Kristine sa...

Så mye lekkert som du viser frem her!!!
Takk for all inspirasjon som du har gitt meg i år Anita og takk for samarbeidet i sukkersôtt....gleder meg til fortsettelsen i 2009

GODT NYTTÅR
Klem Anne

Vibeke sa...

For noen flotte LOer og kort!!! Gleder meg til å se mere lekkert fra deg i det nye året:) Godt nytt år!!

Hilde sa...

Så mye flott du har laget i året som gikk!
Jeg gleder meg til fortsettelsen!

T:o)ve sa...

*sukk*
Her var det masse lekkert, både kort og layouter!
Godt nyttår til deg og dine!

milli sa...

Så utrolig masse fint å se på!
Jeg må si at det kortet du har laget til babyen av en venninne, det er helt vidunderlig!
Nå som en venninne av meg også snart skal ha baby, kunne jeg ikke ha fått bedre inspirasjon enn dette:)

Klemmer fra
Camilla