torsdag 6. mars 2008

Diva bidrag & Magnolia-DT

De fem LO'ene under her var bidrag til Diva-konkurransen inne på scrapping.no, jeg kom utrolig nok på 4.plass, kjempefornøyd med det!:) Har aldri klart å somle meg til å være med på Diva før, og hadde egentlig ikke det denne gangen heller, men så tok jeg et skippertak og lagde 4 av LO'ene den dagen innleveringsfristen var!! Det var stress, men morro også. Hadde bare laga en av de fra før, den var nesten ferdig. Har aldri laga så mange LO'er på en dag før, som regel bruker jeg en hel kveld på en, gjerne flere dager. Så de bærer nok preg av det, de er forholdsvis enkle i oppsett og pynting. Men det var morro å være med, blir nok med flere ganger - må bare prøve å få strødd de litt utover måneden i stedet... *fnis*

Jeg fikk jo scrappa noen bilder i alle fall;)

***
Og så har jeg blitt med på Magnolia sitt designteam! Det er kjempegøy og utrolig spennende! :) Har dere forresten vært inne i bloggen deres og sett nyhetene som kommer?? Gutten med caps, den nye hunden og gjerdet er jeg helt forelska i! Kan nesten ikke vente med å få testet de!! De var bare helt utrolig nydelige. Synes stemplene derfra bare blir finere og finere jeg:)

Nei, nå skal jeg snart køye tenker jeg. I morgen må jeg gjøre ferdig scrappekrig-LO'en min, den ligger fortsatt halvferdig på bordet og venter på meg.... Ha en fin helg alle!! :))

6 kommentarer:

Kristina sa...

Wow - for en flott samling av LO'er! Og så (nesten) alle på en dag? Det kunne kanskje jeg også gjort for ett år siden, men nå går det visst bare tregere og tregere med det jeg produserer.
Likte ekstra godt den vintersiden jeg. :)

Camilla sa...

Hejsan!
Grattis till ursnygga Lo´er!
Och välkommen till Magnolia gänget..
Så mycket fint du gör och vilka färger..
Målar du med Distresser ?
Önskar dig en bra helg..
Är det ok att jag länkar till dig?
Kram DT Camilla

tessa sa...

har sett gjennom bloggen din å FYSØREN så masse fint!!! Masse inspirasjon å hente herfra ;-)
Ha en supergod helg!!

Therese sa...

Gratulerer så mye som DT hos magnolia, det er vel fortjent!!
Du lager så utrolig mye lekkert, er titt og ofte innom og suger til meg masse inspirasjon.

Ønsker deg ei riktig god helg =)

Kathrine sa...

Kjempelekre LOer! Ser ikke akkurat ut som en kvelds arbeid nei..

Nina Grann sa...

Hej jättefina grejer du gör och välkommen till DT-gänget!
Nina