søndag 30. mars 2008

Award, oppspilt og et kort

Jeg har fått en award av Hilde! Tusen takk for de fine ordene, ble så glad når jeg leste det!!:)

Awarded parties must nominate five people who have not received the award.The blogs that receive the award must serve some purpose. Awarded parties must post the award banner on their site. The banner must remain linked to the above linked site.


Så, til de jeg vil nominere:


:: Nabon, du har en stil som er så vannvittig kul! Alt denne dama tar i blir til gull!!:) Jeg er så imponert over layoutene hennes, de er fantastisk detaljerte og alltid med nydelige bilder, og jeg oi'er og wow'er meg hver gang jeg ser noe nytt hun har lagd:D En fantastisk inspirasjonskilde!

:: Maya, fordi hun har en stil som er sååå utrolig nydelig, enkel i oppsett, men alikevel fantastisk flott og detaljert, og en fryd for øyet å se på! Og så er hun grunnen til at vi har det fantastiske forumet vårt, det er jo grunn god nok alene til å få en award:)

:: Mo9ca, fordi hun er utrolig kreativ og lager de skjønneste layouter og kort, de er så vakre å se på!! Du gir meg masse inspirasjon med det du lager!

:: Elisabeth, jeg er så utrolig fan av dine layouter! De er kjempeflotte i oppsett og detaljer, og jeg er alltid imponert over at du får så mye ark og pynt på en lo og alikvel blir resultatet så rolig og behagelig å se på. Nydelig!

:: Kristina, du lager utrolig flotte lo'er, så detaljerte og med de nydeligste fargesammensetninger. Og så er du utrolig flink til å kommentere hos folk, skulle ønske jeg var like flink..


Sånn:)


Jeg er så gira og oppspilt, for i kveld/natt kommer søsteren min hjem etter 6 laaaaange uker i Bolivia!! Jeg geder meg sånn til å se henne igjen, har savna henne noe helt vannvittig! Og hun skal være hjemme i to uker heldigvis, så da får vi sett henne litt. Har vært fælt å sitte her på den andre siden av jorda og vite at hun er i et ganske så farlig land og
har fått erfare både banditter og lommetyver og til og med mord utenfor hotelldøra. Syns hun er skikkelig tøff, har til og med hoppa i hanglider der nede :-O Vet ikke om jeg hadde turt det nei.. Men det skal jammen bli godt å få henne hjem ja, gleder meg som en liten unge:)


Her kommer et kort jeg ikke har vist fram før, dette fikk pappaen min til bursdagen sin i påska6 kommentarer:

Kristina sa...

Sååå koselig da!! :) Tusen takk for fine ord.

Kristina sa...

Det kortet var rett og slett råstilig! Jeg elsker vintagestil. :)

mo9ca sa...

Først av alt; tusen takk for awarden!! Det var min første noen gang!! Så den betyr masse for meg!! Tusen takk for flotte ord!!
*klem*
Så vil jeg bare kommentere det nydelige kortet du har laget til pappaen din!! Veldig veldig flott, og fullt av lekre og tøffe detaljer!!

Synnøve Olava sa...

Takk for den hyggelige kommentaren på bloggen min, du skal vite at de ble satt pris på!

Så nydelig kort du har laget til pappa'n din, han ble sikkert kjempeglad da han fikk det! Og kos deg med søsteren på besøk!

Klem fra Synnøve

megastamper sa...

hello anita,
i´ve nominated you for an award - look on my blog.
hugs, bea

Anonym sa...

Næmmen, så moro da!!!

Tusen takk!! Pakken er snart på vei i posten, venter bare på en pakke med noe greier som skal oppi...hihi

nabon