onsdag 30. desember 2009

Topp 10 2009 - Layout

Her kommer mine topp 10 layouter som jeg har laget i år. Topp 10 kort la jeg ut i går, så hvis du vil se de også finner du de i innlegget rett nedenfor.

Som du sikkert ser på bildene så er jeg veldig glad i svart hvitt bilder, farger, glimmer mist og spray inks, maling, distress, stempler, boksider, blonder og blomster:) Layoutene er i tilfeldig rekkfølge.


Fargerik vintage er min favoritt, og sammen med det nydelige 3ndy papir arket har jeg brukt glimmer mist for å gi dybde og få frem følelsen av lag på lag uten å dekke over det flotte bakgrunnsarket.


Jeg er så glad i dette bildet! Perfekt lyssetting fra vinduet, elsker kontrasten mellom lys og skygge her. Har brukt maling og distress ink rundt kanten av arket for å rufse til det pastellfargede arket fra Prima litt. Nesten alle favorittene er med her også...


En ganske ny layout som jeg ble veldig glad i med en gang. To hjemmefarga blomster, glimmer mist, vintage knapp, blonde, bling.. og et nydelig bilde av snuppa mi.


Her gikk jeg virkelig amok med bomster og blonder! Får skikkelig sommerfølelse av denne layouten, elsker alle blomstene og fargene. De store rosene og prestekragene er blomster fra nille, de gamle blondene har jeg fått av en kortlagervenn, og bakgrunnen er laget med distress.


Veldig lite farger på for å være meg, men for å beholde den herlige roen i bildene valgte jeg det sånn. Hvitt på hvitt er i grunn ganske lekkert det også;)


Denne husker jeg at jeg liftet fra Michele Beck og jeg er veldig glad i både layouten og bildet. Bakgrunnen er laget med glitter, maling og spray på kraft kartong. Synes kombinasjonen orange/rosa/brunt er helt herlig.


Litt annerledes enn jeg vanligvis lager, men jeg liker den veldig godt for det, uten at jeg kan forklare hvorfor. Disse arkene er så kule! Herlig babybilde av godjenta.


Denne er en veldig morsom historie bak, derfor var det også veldig gøy å lage den. Bakgrunnsarket er fra Studio 2 mèrs, og jeg har sprayet med glimmer mist i tillegg på både bagrunn og blomster.


Siste layouten jeg har laget i år faktisk, men ble veldig fornøyd med den. Det tilhører sjeldenhetene at jeg lager  vinterlayouter som dette, men med disse gode bildene og nye 3ndy ark så ble den ganske lekker.


Her har jeg virkelig bare kost meg! Maling og spray overalt, noe jeg har fått veldig sansen for i år. Pluss et bilde som sier mer enn tusen ord.. Bakgrunnsarket er fra Pink paislee, selv om det ikke er så mye av det som vises gjennom all malingen og sprayen..

Det var mine topp 10:) Har vært innom og sett på noen av dere andres også, har du lagt ut din egen liste, si fra så kommer jeg og ser på den.

Godt nytt år!!

13 kommentarer:

MonaV sa...

Her var alt like lekkert.
Nå skal jeg se på dem alle en gang til så jeg får med meg alle de flotte detaljene dine.
Du er virkelig en mester!

Torill sa...

Helt nydelig!!!
Du er en MASTER!!!

Jeg har også laget liste, men klarte ikke å plukke ut bare 10.... hi hi!

Godt nyttår!!

Jonna sa...

Alltid mye lekkert i bloggen din. Tusen takk for all inspirasjon!

Riet sa...

Ohh wowww Anita,what beautiful,i love your photos and papers.

Happy new year.
Hugs Riet.xx

papirdilla sa...

Nydelige layouter, Anita. Har veldig sans for fargene og detaljene dine. Lekkert....

Klem,
Hanne

Karin sa...

Wow, så mycket vackert du skapat!! Härligt att jag hittade hit!
Jag har också gjort min 10 favoriter lista.

Kaia sa...

NYDELIGE LO'er.
Ikke lett å plukke ut en favoritt her nei.
Takk for inspirasjon i 2009.
Nyttårsklem fra Kaia

Moia sa...

Så mange flotte layouter du har laget Anita. Takker for samarbeidet vi har hatt og håper at vi kan treffes på nett i året som kommer også. Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år. Stor klemz fra Moia.

Iselind sa...

Gosh så mye lekkert....du er en av mine favoritt scrappere. Digger stilen din;)

Ha et riktig godt og keativt nytt år.

PS...ta gjerne etn titt på min liste om du har lyst.

Iselind

Iselin sa...

Mykje fint Anita :oD

Mine 3 absolutte favoritter i di Topp10 liste er "Ditt lure smil", "Englefjes" og "Mus!" ;o) Traff meg liksom med én gang ;oD

Kim Piggott sa...

Each and every one is stunning!
Thank you for so much wonderful inspiration!
Wishing you and your loved ones a very Happy New Year!
hugs
kim x

Vibeke sa...

Her er 10 gode eksempler på hvorfor du er en av mine favoritt scrappere!! Nydelig!!:)

Lene sa...

Så utrolig nydelige LO'er du har laget! Du gir meg stor inspirasjon!

Godt nytt år !