mandag 4. januar 2010

Kalender 2010

Godt nytt år!:)
Jeg har ikke fått scrappet enda i det nye året, men jeg har noe å vise dere likevel. Jeg lagde denne bordkalenderen til besteforeldrene mine til jul. Den er laget veldig enkel, her får du se noen av kalendersidene. Klikk på bildene for å se de litt større.

Happy new year!
I haven't scrapped anything yet in the new year, but I do have something to show you anyway. I made this table calendar for my granparents, they got it for christmas. I made it very simple and here you can see some of the pages in it. Click on the pictures to see them larger.Sidene er laget av utrevne, gamle boksider som jeg har malt med uttynnet gesso. Selve kalenderen er printet, men var på engelsk og dermed måtte jeg skrive ukedagene for hånd. Alle stempler brukt er fra Ladybugandfriends.com, hjørnestempel, månedsstempel, og små dekorstempler.

The pages are made out of ripped out, old bookpages that I've painted with thinned gesso. The calendar is printed but was in English so I wrote the weekdays in norwegian by hand.  Stamps used here are all from Ladybugandfriends.com, cornerstamps, months and decor stamps.


*****
Jeg tittet innom litt scrappblogger i dag og fant ut at jeg hadde fått to fine utmerkelser som jeg ikke har fått med meg før nå, tusen, tusen takk jenter!!:)


Vibeke har valgt ut min layout til månedens Scrapwalk inne hos Scrappehuset, tusen takk for fine ord, Vibeke!:)


"En av mine favoritter når det gjelder både LOer og kort, er Anita/Neeta. Hun lager de herligste detaljer, bruker mist på en super måte - og hun har de flotteste bilder av frøkna si!! Sjekk denne perfekte Loen her:


Og inne hos Skissedilla har de hatt sin egen årskavalkade, hvor hver av jentene har valgt ut den layouten som de likte best i løpet av Skissedilla-året. Og HegeAL har valgt seg en av MINE layouter!:) Tusen, tusen takk Hege!!:)


Jeg digger denne LOen av neeta! Husker den godt og har liksom aldri glemt den! Den er full av herlige detaljer og teknikker. Bildet og tittelen er bare helskjønt begge deler! Love it!!! Takk for inspirasjonen!Ønsker alle en flott mandag!

8 kommentarer:

Hege-Annie Simonsen sa...

Så fin kalender du har laget! :)

Marte sa...

Nydelig kalender, Anita! :) Koselig for dine besteforeldre å ha godjenta på bordet hele året :)
Så hyggelige utmerkelser du har fått, og det er deg vel fortjent!! Du er en av mine favoritt-scrappere, jeg finner mye inspirasjon her! Målet er å bli ferdig med et album til bryllupet, kommer til å bruke mange av dine kreasjoner som inspirasjon! :)
Håper du har det bra, søta!
Klemmer fra Marte

Kim Piggott sa...

Wow!
Love your amazing creations!
So stunningly beautiful!
Your grandparents will treasure this so much!
hugs
kim x

gudrun sa...

Hærlig kalender! Digger at bakgrunnene er av gamle boksider :)

Maya sa...

Lekker kalender! Gjorde seg så bra og helheten ble så fin med de gamle boksidene som bakgrunn. Tar med meg den ideen videre ;)

MonaV sa...

En flott kalender du har laget.

Jeg har noe til deg på bloggen min.

Gladie sa...

Så lekker kalender - kanonstilig å bruke gamle boksider! Grattulerer med flotte omtaler :)

Bibbi sa...

Det var en lekker kalender med stilige detaljer...