onsdag 16. desember 2009

Raske julekort

Jeg har fortsatt noen julekort som må lages, så jeg prøver å ikke bruke for lang tid på hvert enkelt kort. Men jeg vil gjerne at det skal se fint og forseggjort ut, så da er f.eks. embossing noe som gjør mye utav seg, men likevel ikke tar lang tid. Her er to kort som ble lagd i går, kjapt og greit.

Her har jeg embosset et Stempelglede hjerte med gull embossing på akvarellark. Jeg har sprayet med skimrende spray ink i en  rosarød farge (hjemmelaget, så har ikke navn på fargen..). Langs hjertets "kanter" har jeg bruk svamp og distress ink i Fired brick og Walnut stain. Dette gir dybde og gjør kortet mer spennende. Som bakgrunnsark har jeg brukt hvit Bazzill dots og farget den også med Fired brick og Walnut stain langs kantene og innover mot arket. Deretter har jeg brukt fil og filt oppå arket for å få fram igjen de opphøyde, hvite prikkene i kartongen. Synes dette ga en veldig flott effekt:) I hjørnene har jeg også stemplet og embosset med gull. Tekststempel fra Stempelglede stemplet med Walnut stain.


På dette kortet har jeg brukt Stempelglede sitt nydelige englemotiv og embosset det i sølv på akvarellark. Har sprayet med glimmer mist Iridescent gold så det skimrer fint innimellom embossingen, men det fikk jeg ikke frem på bildet. Bakgrunnsark er fra Ladybugandfriends.com, blomster og blonde fra Prima. Sølvblomstene i midten av Prima blomstene er også embosset for å få riktig farge.

Et lite tips: Når motivet er embosset gjør det seg at andre små detaljer på kortet også er det. Det lager helhet og binder delene på kortet sammen. Hvis bare motivet er embosset stikker det seg gjerne veldig fram i forhold til resten av kortet (men det kan jo noen ganger være effekten du er ute etter også).
6 kommentarer:

Kim Piggott sa...

WOW!!!!
These are so very stunningly beautiful!
hugs
kim x

Pia sa...

wow siger jeg også, kanon rålækre julekort

Riet sa...

What a beautiful cards Anita,i love your images and colours.
So gorgeous papers.

Hugs Riet.xx

lin_ka1 sa...

wszystkie Twoje prace są śliczne, ale kartka z sercem jest po prostu boska :)
Pozdrawiam

jorunns hobbyblogg sa...

Kortene dine er kjempefine!

Jorunn

BA sa...

absolutely wonderful cards
xoxo BA