lørdag 10. januar 2009

ScrappeMania - ScRapp #1 og fotoblogg


Årets første ScRapp på ScrappeMania er ute!:) Og vi har scRappa denne nydelige kalenderen til Anne Kristine, den er så utrolig flott altså.

Dere må sjekke alle de lekre layoutene design teamet har laget også. Vi har jo fått fem nye medlemmer i dt og de er fantastisk dyktige alle som en:)

Jeg har valgt å ikke lage en kalender, men en layout. Jeg har heller latt meg inspirere av en del av de vakre detaljene på kalenderen til Anne, spesielt den rosa. Jeg har bl.a. brukt boksider på den, og i tillegg synes jeg det ble så fin effekt med å male på boksiden, så jeg har tegnet hjerter på en bokside, malt med rosa shimmering h20 maling og klipt ut.Emilie er endelig begynt å bli frisk igjen, etter en noe slitsom start på året er det veldig godt.
Jeg har sett så mange som legger ut et bilde for hver dag, 365 et eller annet:) I alle fall så har jeg laget meg en blogg til, som blir en ren fotoblogg med disse bildene. Du finner den her. Håpet er at jeg i 2009 skal ta enda flere bilder og bli en bedre fotograf.

Ha en fin lørdagskveld!

4 kommentarer:

_Kine sa...

Siden din er så lekker! Digger de hjemmelagde hjertene :D Ha en fin lørdag!

Torill sa...

Denne siden var jo helt utrolig lekker!!!Nydelige farger og knall oppsett!!!

Solrunn sa...

ååå så lekker LO... god bedring med lille jenta;)

ønsker dere en strålende helg;)

Bunny-Zoe's Blog sa...

Gorgeous idea Anita, such beautiful colouring and full of wonderful detail. Hugs Nikki x