tirsdag 15. april 2008

To kort og en layout

Disse to kortene er laget til konfirmasjonskort-kurset jeg hadde på mandag. Veldig jentete og veldig guttete:) Stemplene er fra Stempelglede, Magnolia, Kort og godt og papirloftet.Vi har syk baby her, hun har vært snørrete og sånn, men i går fikk hun feber også, så det er kjedelig.. Fortsatt feber i dag, men hun har fin allmenntilstand og er blid som ei sol, så tror det bare er en liten halsbetennelse jeg. Det går seg nok til tenker jeg.

Ellers har jeg alt for mye å gjøre og alt for liten tid. Ting havner som regel oppå hverandre og så er jeg alt for flink til å gjøre ting i siste liten. Lite lurt... men men sånn er det.


Her er en lo som egentlig var til oppgave 5 i Scrappeligaen inne på scrapping.no, men jeg hadde glemt at det skulle være journaling på minst 50 ord, så da fikk jeg ikke være med. Min egen feil, jeg ble så opphengt i at det skulle være minst to "søppel"-ting på den, så da glemte jeg alt annet;) Tingene jeg har brukt er det lyseblå arket bak bildet, det er revet ut fra en magasinreklame, buksesele-tingen (aner ikke hva sånt heter jeg??) er tatt av en gammel bukse som blei kasta, og den gamle nåla har en fugle-charm fra et ødelagt armbånd. Bra med søppelting det vel:) Ellers har jeg gått litt amok med rissehjulet mitt og glitter. Vises ikke så godt på bildet, men er glitter på kantene av bildet, drodlingen og teksten, + overskriften.

3 kommentarer:

Anita Hagen sa...

Å fy søren så herlig. Aldeles nydelig, både farger og alle de flotte detaljene. Virkelig øyegodis!!

Ha en fin tirsdag videre!

Klem Anita

Anonym sa...

Hei

Kan du hjelpe meg med hvor jeg kan finne sånne fotohjørner av metall???

Anonym sa...

og de røde fotopilene??