onsdag 29. oktober 2008

LSS og blog candy / konkurranse

Her er min layout til tredje oppgave i LSS. Man skulle lage en høst inspirert lo, med minst tre hjemmefarga ting. Jeg gikk rundt og tenkte på denne oppgaven leeenge, og syntes den var fryktelig vanskelig. Men så når jeg kom i gang med den var det faktisk kjempegøy!
Jeg har selvsagt med et par kaffe-tags på denne. Det var det første jeg kom på når jeg skulle ha med noe "hjemmefarga". Men så tenkte jeg etterpå at det sikkert er mange andre som har med denne, så da har jeg funnet på tre andre ting også.

Nr.1: Bakgrunnen: Her har jeg tynnet ut hvit maling med vann, blandet i gul og rød konditorfarge og latt det renne nedover kartongen. Har også dryppet konditorfargene rett på arket og latt det blande seg med malingen. Prøvde å få fram den våte følelsen av høst, regn på vinduet..
Nr.2: I'en og hjertet: Disse er malt rett på kartong med brun neglelakk og så klippet ut. Hadde på flere lag for å få den litt tykk.

Nr.3: Tagen det står "fall" på: Denne er farget med leppestift. Siden jeg først var og rotet i sminkeskuffen så;) Brukt en rosa leppestift og en gullskimrende en. Tok leppestift på en bomullsdott og klinte litt tilfeldig utover tagen. Den skimrer faktisk utrolig fint, men det vises ikke så godt på bildet her.. Siden leppestift smitter av så har jeg embosset den med klar embossing. For å få enda mer effekt på den la jeg den i fryseren i ti min. og knekte den mens den var frossen så det ser ut som den er krakelert.
Og høstbladene her er vanlige orange prima blader som jeg har sprayet med rosa og gull Glimmer mist - for de som lurte på det:)

Bildet er for så vidt også en morsom historie! Jeg jobba lenge med å rake sammen en fin haug med løv, og så begynte det å REGNE med en gang jeg skulle ta bilder! Men det gikk jo fint, fikk de bildene jeg skulle ha og både jeg og kameraet overlevde;) Og så ligger jeg ikke rett på bakken nei, jeg ligger på en fillerye..
Og til slutt: Som dere ser har jeg gjort en del forandringer i bloggen. Det tok tid!! Og jeg har laget fire forskjellige headere, men liker ingen av de. Og nå orker jeg ikke mer, så da lager jeg en konkurranse med premie! Kommer mer info i eget innlegg senere;)

6 kommentarer:

Vibeke sa...

Utrolig stilig!!! Digger bakgrunnen din!! Flotte detaljer!!:)

Lene Aase sa...

Denne siden digger eg, er så kul!!! Rålekkert ark du har laget:)

Klem fra Lene:)

Anne Kristine sa...

Så utrolig flott denne LO'en. Kjempeflott løsning på oppgaven.
klemmer fra Anne

ninabakke sa...

så stilig, tøff bakgrunn!

Bunny-Zoe's Blog sa...

Gorgeous lo Neeta, so much great detail it is fabulous. Hugs Nikki x

milli sa...

Så utrolig flott! Kjempefint bilde og malingen med konditorfargen ble jo helt rå!
Skikkelig høststemning!

Klem
Camilla