onsdag 29. oktober 2008

Blog candy / konkurranse


Jeg vil ha ny og fancy header til bloggen min!
Har prøvd å lage flere selv, men jeg er ikke verdensmester i photoshop og blir ikke fornøyd. Så da håper jeg det er noen kreative sjeler der ute som vil lage en til meg.

Så da blir dette både en konkurranse og en blog candy. Den som lager headeren jeg vil bruke får selvsagt en fin premie, men det kan du som ikke vil lage header også få, hvis du linker til denne candyen / konkurransen i blog'en din, og legger igjen en kommentar om det her. Så da blir det altså èn pakke til vinneren, og èn pakke som blir trekt mellom alle. Det kommer bilder av premiene her snart, jeg må bare finne fram alt og ta bilde av det;)

Sånn vil jeg ha headeren min:
- 950x210 pixler
- det må stå Papirrommet på den en eller annen plass
- farger jeg liker er brunt, okergult, turkis, rosa, grønt.. ja du står ganske fritt i fargevalg mao., men jeg vil helst ha noe litt dust, ikke skarp og voldsom farge
- gjerne litt "distressa", bruk av brushes, hvis noen forstår hva jeg mener med det:D
- du kan gjerne bruke noen av de malte motivene mine fra kortene mine, de finner du HER, men dette er selvsagt valgfritt

Du kan altså gjøre stort sett som du vil:) Dersom noen vil bruke bilder kan de få det ved å sende meg en mail, anita.areklett@gmail.com. Bidrag sendes også til denne mailen.

Frist for å levere inn bidrag er søndag 9. november.

5 kommentarer:

Kristine sa...

Hei Anita!
For en gøy blogcandy challenge!
Jeg skal prøve å bli frisk og så leke meg litt i photoshop jeg;)
Klemmer fra Kristine

Berit sa...

Sånne ting er jo så gøy!!
Får se hva som blir til med dagene som kommer... midt mellom julekort og dåpskort ;)

Spinvill sa...

Jeg er dessverre svært lite teknisk av meg, så jeg får ikke hjelpt deg med dette, men jeg har nå ihvertfall lagt inn en link til oppgaven din! Forhåpentlig vil du få flere treff og kanskje forslag til ny heading. Lykke til, dette blir spennende!

Vibeke sa...

Lykke til i jakten på ny header!! Jeg er ikke så dyktig på slik - men jeg har skrevet om det i bloggen min:)

Maren sa...

Skulle så gjerne ha bidratt med å lage en ny header til deg, men det er desverre ikke helt min greie heller... Håper du får inn mange fine forslag :) Jeg legger inn en link til oppgaven din i bloggen min. Lykke til :)