fredag 23. mai 2008

Litt nytt fra meg

Det går litt trått med scrappinga om dagen.. det merkes at mannen er syk og ikke hjelper til for å si det sånn:) Han får jo ikke bære og styre pga. operasjonssåret. Og i tillegg så er E inne i en periode hvor hun våkner en del ganger på kveldene og sutrer så jeg må inn og trøste så hun sovner igjen, lurer på om hun kanskje har mareritt, virker sånn noen ganger.. Og da sier det seg jo selv at det ikke blir all verdens tid til scrapperier. Irriterende nok har jeg sett utfordringer og konkurranser over alt, den ene lekrere enn den andre - og så har jeg ikke tid å være med!! *dåne litt* Men det kommer vel flere sjanser tenker jeg;)

Jeg satt ute i det fine været i går og malte stempelmotiv. Så i dag har snuppa sovet lenge og da fikk jeg lagd et kort og en ramme med noen av de. Kjempekos! Veldig enkle da, prøvde kanskje ubevisst å skynde meg litt i tilfelle hun våkna *knis* Hun har nemlig gjort det i det siste, våkna når jeg setter meg ned ved scrappepulten...selfølgelig;)

I don't scrap much these days, spend most of my time with my babygirl. My husband has just had an operation (appendix), so he can't lift and stuff, which means I have to do most things for a while. But yesterday we spent the day outside in the wonderful sun and I did some painting since I have so many wonderful new stamps laying around. And today I made some simple cards with them.

Et sommerkort med Magnoliastempler, jenta og jordbærene er festet med limputer som gir fin 3d effekt. / A summer card with Magnolia stamps, the girl and strawberries are attached with 3d-gluepads.

Jeg fikk noen av de nydeligste Papilio-stemplene i posten i går, her har jeg laget et bilde med to av de. Sangen er fra Amalies jul, synes den er så nydelig. Tenkte denne skulle få henge på rommet til vesla. / This is made with some of the gorgeous new Papilio stamps. The text is a song to the moon, it's from a childrens tv show.


Håper alle får en strålende helg! Have a wonderful weekend everyone!

4 kommentarer:

Mette sa...

Hei!
Syns du er flink som takler alt jeg, det er ikke bare-bare å gjøre det aller meste alene.

Også må jeg si jeg syns kortene var KJEMPEFINE. Jeg syns slettes ikke de var for enkle. De jordbærene var bare supersøte! nam. :D

Klem fra Mette/aphelia/Hjerterdame (hehe, kjært barn har mange navn, osv.. ;) Hihi)

Kristina sa...

Alt du lager er som vanlig helt nydelig. :)

Håper alt går lettere hjemme snart.

Anonym sa...

Jeg skjønner deg, med alt det som foregår hjemme. Jeg syns du er flink jeg! :) Ganske travelt med både mann og spedbarn og hus som skal holdes samtidig... Jeg syns du er god som får gjort så mye som du gjør! :)

Anette S sa...

Så søtt kort! Jeg har så vilt lyst på jordbær nå! Og det bilde var lekkert!

Håper du snart er i toppform og at det går lettere!

God helg!