tirsdag 20. oktober 2009

Sjokoladetrut

Selv om det ikke synes her inne, så har jeg faktisk scrappet litt i det siste. Ikke mye, men litt. Bloggen har vært veldig nedprioritert, det er så mye annet som må gjøres og fikses hele tiden. I tillegg har ikke inspirasjonen til å scrappe vært på topp.

Men denne morsomme utfordringen fra That's just so cute måtte jeg bli med på. Marianne Hope er gjestedesigner og har laget en super tutorial som var utrolig morsom. Den inspirerte i alle fall meg til å få gjort noe:) I iveren etter å lage noe med min fine bakgrunn glemte jeg helt at temaet skulle være høst, det eneste høstrelaterte jeg har fått med er rosa blader og bilder fra september *knis* Men det viktigste er i grunn at jeg fikk scrappet noe og hadde det gøy.


Jeg har ikke laget ramme som i tutorialen, men i stedet brukt hele som bakgrunnsark til bilder og tittel. Jeg har også brukt mange forskjellige farger litt her og der på teipen for å få litt ulike sjatteringer, før jeg gnikket med papir. Synes denne teknikken ble veldig stilig og gir masse tekstur til layouten.


En liten closeup:)

Jeg har i tillegg til den hjemmelagede bakgrunnen brukt ark fra My minds eye, bølgepapp, thickers, klistrebokstaver fra MM, utklipte blader fra Kitschy digitals, spray ink i brunt og et journaling stempel jeg dessverre ikke vet hvor er fra. Det har jeg stemplet på vanlig kopipapir,  klippet ut og krøllet litt for å få ujevnt utseende.

God tirsdag!

7 kommentarer:

Hildegunn sa...

Nydelig LO i flotte farger, supert med brun tittel som står til sjokoladetruten!

Håper at du har en flott dag!

Marianne Hope sa...

Kjempetøff layout!!!!!! Kjempegøy at du prøvde deg og så fort da! Og jeg er helt enig, det gir utrolig flott tekstur og farge med innslag av denne teknikken. Ha en fin uke!

Pia sa...

sååå herligt layout i dejlige farver

Isabell - Taranita sa...

denne var super flott. Herlig tittel til skjønne bilder. Detaljene er fint plassert.
Oppgaven er godkjent

Takk for ditt bidrag=)

Camilla sa...

Så tøff denne var! Det blir jo så stilig med denne teknikken! Likte så god journalingstempelet du har plassert rundt om. :)
Alle koser seg vel litt ekstra med sjokolade om høsten? ;)

Tusen takk for ditt bidrag. ;D

Francielle sa...

SÅÅÅÅÅ varm og god denne loen var! Herlig og får meg til å smile! Vi er ikke så firkantet så oppgaven din er godkjent! Nydelig pyntet og for ei nyyydelig jente du har!
Ha en fin uke!
Klem fra Oslo!

Asil sa...

Herlig!! Så gøy med rødt og brunt - og som de andre sier; bakgrunnen gir masse liv når den er så full av tekstur!

Tusen takk for at du deltar! :)