onsdag 11. mars 2009

ScrappeMania ScRapp

Denne gangen har vi scRappet Gudrun, hun har laget en kjempelekker lo i clean and simple stil. Du kan se Gudrun sin lo, og de andre Maniajentene her.

Jeg scrapper så og si aldri clean and simple, det har vel skjedd et par ganger før bare. Men jeg fant ut at jeg skulle prøve, og sånn som dette ble resultatet:

På de oransje papirremsene har jeg brukt håndsøm. Jeg måtte teste ut etter å ha lest Kines artikkel i Vi Scrapper. Kjempegøy! Og så mye effekt som det gir også, tror jeg må få meg tak i mer broderitråd;)


Jeg har blitt valgt ut på Stripa denne uka!:) Med et kort og en layout:


Elis valg:

Denne er bare så fantastisk flott at jeg måtte velge den denne uken. Sjekk papirkomboen og fargene! En anelse rosa + det grønne og gule får denne til å poppe og så digger jeg bildet. Ble så inspirert at jeg satte meg rett ned for å scrappe - så takk for at du delte denne neeta!!


Tessa79s valg:

Denne uka fallt jeg for dette kortet av neeta. Nydlig fargekobinasjon av brunt, rosa og orange. Flott pynta og veldig fint fargelagd stempeltrykk!

Tusen takk Eli og Tessa for at dere valgte mitt kort og min layout!!:)

3 kommentarer:

Anne M sa...

Nydelig LO. Må si du behersker bra C&S også;)

Gratulerer som utvalgt på stripa, absolutt fortjent!

Linda sa...

Kjempe flott ScRapp! likte løsningen din veldig godt :)

gratulerer med Stripa, nydelig lo og kort ja!

Marie sa...

Hei! For en fantastisk flott blogg!!! Jeg har akkurat vært inne på tanken med å begynne å scrappe. Endte på panduru, men ble likesom litt overveldet. Er det noe spesielt utstyr du vil anbefalle å kjøpe i begynnelsen, eller har du eller andre skrevet noen basic om scrapping. Jeg er nyskjerrig på denne "verdenen" :-)