tirsdag 17. februar 2009

En lang post!

Her går det trått med både kreativitet og blogging for tiden. Jeg tror jeg er litt i gang igjen, har jobbet en del med prosjekter vi fikk på kurset til Wilna, og noen andre ting. Men er ikke ferdig med noe av det. Emilie er syk for fjerde (!) gang i år, og det begynner å bli litt slitsom nå.. Hun er heldigvis ikke så veldig dårlig, men har feber så vi må holde oss inne. Selv sliter jeg med ryggen for tiden, går til kiropraktor og føler det hjelper. Jeg har også søkt skole til høsten og barnehage for snuppa, så her er det fullt opp!

Men jeg har i alle fall fått laget ferdig to kort, og de skal jeg vise dere her.

Dette kortet har et av de nye Elizabeth Bell stemplene til Sugar nellie på seg. Er hun ikke nydelig? Jeg har laget et skikkelig påskekort, med gult og lilla - to farger jeg så og si aldri bruker på kort, av en eller annen merkelig grunn.. det er jo fine farger:) Jeg har prøvd å gjøre påskestemningen komplett ved å bruke spray ink på mønsterarkene. Minner meg litt om barndommens påskeegg-laging, og synes det gav en veldig stilig effekt. Det bakerste arket er et gulblomstrete ark fra Scarlet lime med lilla sprayblekk på, det fremste er akvarellpapir med både lilla og gult blekk. Den lilla arkstripen har jeg ikke gjort noe med.
Skal vise dere et kort til, det er et kjapt og enkelt kort som jeg lagde i går kveld. Jeg hadde faktisk glemt at mamma skulle ha et dåpskort, det vil si, jeg trodde hun skulle ha det til helgen igjen, men hun skulle ha det i går. Jeg husket på et nydelig dåpskort Kristine har laget, så jeg lot meg inspirere av det i tankene og da gikk alt som en lek. Sløyfebåndet har jeg faktisk fått med Kristine også. Kristine sitt kort kan du se her.
Det ble litt rare farger på det nederste bildet, fargene er mer som på det øverste. Jeg ble faktisk veldig fornøyd med dette kortet, selv om jeg måtte skynde meg å lage det:)
Og for de som ikke har fått med seg denne gode nyheten, så skal Elizabeth Bell designe stempler for Ladubug and friends også! Her er også en liten sneek peak på flere Ladybug and friends nyheter, disse stemplene fra Joan Elliot kommer i mars 09:)

Jeg må også fortelle om de kule utfordringene du kan bli med på! På Sukkersött denne uken har vi med oss Mo9ca som gjestedesigner, ta en titt for å bli med på hennes bryllupsutfordring og se det lekre hun og de andre i DT har laget.

ScrappeMania er det ny ScRapp, en utrolig lekker layout av Ania. Min layout ble sånn som dette, passe fornøyd, men veldig glad i bildene og historien:) Jeg har forresten ikke orket å ta nytt bilde, bare se for dere et grønt lite monster ved siden av "sove?". Det ble kamerasky og stakk av en stund *fnis* Monstrene er forresten klippet ut og festet med 3d puter. Vi ble sponset med tags fra Shabby chic crafts, jeg har brukt sirkler som jeg kuttet i to og brukte bak blomstene mine.

Under her er den layouten jeg egentlig lagde først, men da glemte jeg tagsene så derfor ble den øverste også til:)
Puh! Dette ble jammen meg en lang, lang bloggpost. Men nå er det slutt, jeg lover. Applaus til den som orket å lese/se på alt!!;)

7 kommentarer:

Bunny-Zoe's Blog sa...

Wow Anita you have been busy gorgeous cards and lo, such cute images and beautifully coloured. Hugs Nikki x

_Kine sa...

Så lekkert kort! Jeg fikk akkurat et nytt stempel i posten, det med harepusen som titter fram fra stubben :) Gleder meg litt til å lage påskekort, så kan jeg late som om våren er på vei ;) God bedring til både deg og Emilie!

milli sa...

Åh, så masse fint du har laget i det siste!
Helt imponert av effekten med gult og lilla, skikkelig stilig fargekombinasjon!

Klemmer fra
Camilla

Hildegunn sa...

Lekre kort du har laget og flotte LOer ! Dine fargekombinasjoner er herlige!

Riktig god bedring til snuppa di, skjønner godt at du blir lei av sykdom! Håper at ryggen din blir bedre etterhvert!

Kort og Søm sa...

Hei, bare morro å være med på kortutfordringene!
Du lager jo så mye fint, og de lilla og gule blomstene på det øverste kortet likte jeg godt. Kan jeg spørre hvor du har fått tak i de!?

Hilsen Fredrikke :o)

Monique sa...

Beautiful cards, love these wonderful colors together and your colouring is fabulous

xx Monique

Kristine sa...

For noen lekre kort Anita.
Disse nye sugar nellie er jo såå søte!
Og veldig kjekt at du lot de inspirere av mitt dåpskort;) *fniis*
Håper dere snart er ferdig med all sykdom for en lang stund, slik at kreativiteten får blomstre!!
Klemmer fra Kristine