tirsdag 25. november 2008

ScrappeMania, Kreative sider og blog candy

Det er flere utfordringer som ligger ute på Scrappemania nå: ScRapp #6, lag dine egne blomster og Et lite ord #7. Masse å være med på, og masse nydelig å vinne!:)

Her er layoutene jeg har laget, først Et lite ord, som er Tenke/Think denne gangen.
Jeg husker jeg så en layout av Ania for en stund siden der hun hadde brukt disse blomstene på en lignende måte, og jeg synes det var så lekkert at jeg måtte låne den idèen:)


Og denne layouten er laget med nydelige blomster fra Evaliscious. Du kan vinne sånne flotte blomster selv om du blir med på utfordringen om å lage dine egne blomster og bruke på en layout.

For de av dere som ikke har laget kalender enda, kan denne artikkelen kanskje være til hjelp? Jeg har laget en forklaring på norsk om hvordan man lager en adventskalender av fyrstikkesker. Håper den kan være til nytte! Her er kalenderen jeg lagde til artikkelen:


Og til slutt vil jeg bare minne om at det er siste frist i kveld for å bli med på blog candyen min! Du må legge igjen kommentar før jeg poster innlegg med vinneren i morgen tidlig.

Remember that tonight is the last chance to be in on my blog candy. You have to leave a comment before I post an entry with the winner tomorrow. Have a nice evening!:)


Ha en fin kveld!:)

7 kommentarer:

Bunny-Zoe's Blog sa...

Your LO's are fabulous Anita and such wonderful colours on the first. I love your gorgeous advent calendar.. Hugs, Nikki x

Karen sa...

I love his advent box. Great thing to keep year after year.

Camilla sa...

Å, så flott! og den kalenderen er bare helt nydelig:)

Linda sa...

heia
så koselig blogg du har :)
Jeg har beundrett ditt arbeid inne på mania så mange ganger. Og tingene du lager er bare helt fabelaktige syns jeg! finner mye inspirasjon, takk :)
Den julegaveposen m papilio stempl, likte jeg utrooolig godt! kjempe herlig :)
legger deg til blogg listen min jeg, om det er ok. så får jeg fulgt enda mere med på det du lager :) :)
mvh linda

Tracey sa...

Gorgeous projects!!

retiredheather sa...

Wonderful pictures. Lovely family and I adore your advent box. Great keepsake.
Heather

Anonym sa...

It's a wonderful project. I have one question. Did you use standard matchbox or handmade? Because on picture it's seemed to be bigger then in life =)