tirsdag 9. september 2008

{ScrappeMania}

Nå er det flere morsomme utfordringer å være med på hos {ScrappeMania}. Blant annet har vi med Gjestedesigner Carrin og hennes utfordring er å scrappe gullkorn. Siden min lille tulle så vidt er begynt å snakke, så er det ikke mange gullkorn som har kommet enda. Derfor har jeg scrappet min lillesøster i stedet. Dette gullkornet er viden kjent i vår familie, og ganske så morsomt også;)


Teksten sier: "Du kan være glad du var søt når du var liten. Du gikk nemlig rundt og sa "vask i do!" hver gang du fikk noe. Du mente å si værsågod, hadde bare misforstått litt hvem som skulle si hva." Bedårende, ikke sant?;)


Jeg har malt med crackle paint rundt kanten av bildet, og etterpå sprayet glimmer mist gold over.
Grungeboarden er malt, embosset med gull og sølv og deretter stemplet med brunt blekk.Vi har også blitt sponset av fantastiske Elle's studio. Du kan vinne noen godbiter du også hvis du blir med på journaling utfordringen:)

Her er min layout med merkelapper fra Elle's.
En ganske enkel en, men bakgrunnsarket gjør i grunn nok ut av seg. Og så den utrolig søte journaling tag'en med fuglen på, helt herlig:)
Litt bling og blomster må til.

Og hvis du har noen gode tips og ideer til scrapperommet, så er alt du trenger å gjøre å dele dem med oss, så får du bli med i trekningen om et kit fra Bad girls.

Ingen grunn til å ligge på latsiden her altså!;)

4 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Så herlig LO og artig historie ;)

Hanne sa...

Hihi, så herlig gullkorn da, Anita, og så bedårende lillesøstera di var :) Ja det er hun vel ennå, for alt jeg vet! Uansett var det en veldig flott LO!

Håper du får en fin kveld, med nedsunkne skuldre ;)
Klem fra Hanne :)

Maya sa...

Så nydelig LO om din søster,og for en herlig misforståelse!
Mye rart man sier når man er liten :)

Klemmer fra Maya

Kristina sa...

Jeg syns du lager så masse flott, Anita! Alltid noe spennende i bloggen din. :)