fredag 1. august 2008

Sukkersött har åpnet!!

Nå har endelig Sukkersött åpnet, og dere må gå inn og se alt det lekre design teamet har laget. Tusen takk jenter, dere er såååå dyktige!!:) Vi har fått med gjestedesigner, som blir en fast utfordring til dere hver fjerde uke. Denne gangen er det Hilde som har laget oppgave til oss. Håper mange vil bli med på utfordringen, gleder meg til å se hva dere lager:)

Her er mitt kort laget til den første utfordringen. Oppgaven var super og veldig morsom å jobbe utifra. Jeg ble inspirert av oppsettet på Hilde sitt kort, synes det var kjempelekkert. Og så har jeg laget en lukkemekanisme som jeg så hos Kristine for en god stund siden, men ikke har fått testa før nå. Den går hele veien bak kortet og rundt igjen på framsiden og fungerer som lukning for hele kortet.
Litt detaljer av blomster og charms.

Denne Magnolia jenta er helt utrolig skjønn!:)
Så nå er det bare å hive seg på utfordringen med et kort eller flere, hvis du gjør det kan du vinne en nydelig stempelplate fra Stempelglede. Les mer i bloggen!;)

9 kommentarer:

Camilla sa...

Nydelig kort og gøy utfordring!!:)
Gratulerer så masse med åpningen, og lykke til videre!!!
Ha en fin dag!
Klemmer fra Camilla.

VyanMica sa...

gratulerer med åpningen, og med et nydelig bidrag. elsker fargene du har brukt og hvordan du har puttet alt sammen :O) nyyydelig. Jeg har også partytilda fra sommerpakken, nå fikk jeg lyst til å ta henne frem og prøve henne for første gang :O) <3 <3 <3 Og s må jeg bare takke for at du startet sukkersøtt, det har vært et stort behov for et sted som dette, et sted på norsk. Og måten du har organisert alt på, så knirkefritt, og effektivt - er helt fantastisk :D (stor klemm) Gleder meg til å se alle de flotte bidragene som kommer inn. Det var så kjekt å se hvordan de andre jentene hadde løst dt- oppgaven. Utrolig flinke jenter du har fått med på laget. Og tusen takk for at jeg får lov til å være med <3 <3 <3 Kjempestre klemmmm VyanMica

tessa sa...

Gratulerer! Har allerede laget kort en sukkersøt utfordring er ikke å motstå!

Camilla sa...

Grattis på den stora dagen Anita!
Tusen lyckokramar till dig och ditt DT-team.
Åh vilket sukkersött kort.
Ljuvliga färger och detaljer.
Kramar Camilla

Hanne sa...

Gratulerer med dagen, Anita! Fantastisk fin har bloggen "din" blitt, og kortet ditt likeså! Her er det bare å ta for seg av lekre detaljer og finurligheter :)

Så spennende å være med asså...
Klem fra Hanne:)

Kristine sa...

Wow Anita! For et lekkert kort! I love!!!!
Og grattis med dagen. Ser jo ut som om åpningen har gått bra og nå blir det kjempespennende å se på alle bidragene som kommer inn! JEg gleder meg!
God helg og klem fra Kristine;)

Maya sa...

Gratulerer med dagen,Anita!
Og tusen tusen takk for att jeg får være en del av dette!!
Så utrolig lekkert kort du har laget,nydelige farger og detaljer :)

Klemmer fra Maya

Åshild Ruud sa...

Helt nydelig, Anita! En perfekt pangstart til Den Store Åpningen :) Det er så moro at du har satt igang dette! Og takk for at jeg får være en del av gjengen din.

God klem

Anne Kristine sa...

Nyyydelig kort og så lekre farger ..skikkelig sukkersött farger! Og nydelig stempel. og masse herlige detaljer på.
Og gratulerer til deg med nyåpnet blogg.
Litt sen med å legge ut kortet jeg da ..ingen nett på fjellet vet du..men nå har jeg endelig fått det ut da.
Klem Anne