fredag 8. februar 2008

Krigs-LO 3&4 og blogg-kurs

Nå er femte krigsbidrag (Scrappekrigen på scrapping.no) levert inn! Blir spennende å se hvordan de andre har løst oppgaven i forhold til meg, for den her sleit jeg litt med. Og siden jeg ikke er så veldig fornøyd er det alltid spennende å se hva andre synes om det man har laget. Her kan dere se den tredje og fjerde oppgaven jeg lagde, som jeg var så heldig å vinne med begge to:)
Akkurat nå gleder jeg meg til resten av valentine-kurset til Gudrun blir lagt ut, anbefaler alle å være med hvis de har mulighet til det. Jeg var med på det første blogg-kurset hun hadde og fant masse inspirasjon i det, og tror nok at dette er minst like bra. Regner med jeg skal kose meg med å lage valentine- og morsdagskort i helga etter å ha fått en liten input med inspirasjon! :) Anbefaler alle som har lyst å lære noe nytt å kikke i bloggen hennes, der står det mer om kursene. Hun er utrolig kreativ og dyktig!

Ha en fin helg alle!!:)

1 kommentar:

Maya sa...

Gosj så flotte sider - skikkelig lekre og den familie siden var jo helt kanon!!! Jeg skal være med på konvolutt kurset til Gudrun og det gleder jeg meg supermasse til!